Artisticiteit en Inspirerend

Residentie Anais en Seniorie Bizet zijn inspirerende omgevingen waar de menselijk interacties worden aangemoedigd door vele dagelijkse activiteiten.

From age to art

Wij zijn helemaal geen klassiek rusthuis maar en onderscheiden ons van de rest door de verbeeldingskracht van de bewoners te prikkelen en op die manier iets tastbaars te creëren...hetzij visueel, auditief of artistiek. Houd u niet van kunst of bent u minder creatief...geen probleem onze animaties en andere activiteiten zullen de nodige ontspanning bieden.

Gezelschapsdieren

Heb u een gezelschapsdier ? Ze zijn ( onder bepaalde voorwaarden) van harte welkom bij ons !

Residentie Anais & Seniorie Bizet

Residentie Anais en Seniorie Bizet zijn respectievelijk gevestigd in Ukkel en Anderlecht op de rand met Vlaanderen. Beide woonzorgcentra met RVT-erkenning bieden een verblijfplaats met nodige privacy aan zeer betaalbare prijzen.  
Het is ook mogelijk om bij ons voor een korte (herstel-/revalidatie-) periode te verblijven. Heeft het rusthuis van uw dromen in Vlaanderen nog geen plaats beschikbaar dan ben u bij ons ook welkom tot die tijd. Hier beperken we de administratieve en logistieke rompslomp tot een minimum (zie verder).
We zijn erkend door “De Vlaamse Zorgkas”.
Beiden zijn gespecialiseerd in palliative zorgen, de ziekte van Alzheimer en alle andere vormen van dementie. Beiden beschikken tevens overeen afdeling met verhoogd toezicht.
De directie en kaderpersoneel zijn perfect tweetalig. 

Residentie Anais

Séniorie Bizet

Seniorie Bizet